Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Björklinge BK F-01

Följ

F-01

Följ oss för uppdateringar
Följ
Björklinge BK
Innebandy
F-01
Tabell
Lag M V O F P
1 Björklinge BK 6 2 2 2 8
2 Hammarby IF 1 1 0 0 3
3 Huddinge IK 1 1 0 0 3
4 Täby IS 1 0 1 0 1
5 Bele Barkarby IF 1 0 1 0 1
6 Caperio Täby FC 1 0 0 1 0
7 Storvreta IBK 1 0 0 1 0

Match

Björklinge BK

2 - 2
5 januari 2013
08:00

Bele Barkarby IF

Referat

Referat: Björklinge BK - Bele Barkarby IF

Tidig Lördagmorgon med rödspängda ögon på de flest tjejer. Måndag börjar skolan igen så det var kanske bra att komma upp lite tidigt. Första matchen var en morgonmatch, och som sagt kanske passar det oss.

Vi taggar till som vanligt och trycker på att hålla ihop backarna och inte vara för offensiva, utan hålla oss lite låga. Kanske påverkade det anfalls spelet en aning, men kändes lite tryggare bakåt. Framåt vill vi ha ut bollarna på ytterkanterna där vi har starka yttrar som kan "båga" in och ta snabba avslut. Första perioden går kanske lite till Bele men vi har många fina chanser särskilt från då ytterkanterna där Clara och Tilde och även Danni har några fina avslut utan att resultera i mål. Även några bra backskott och det tycker jag ser särskilt spännande ut. Gärna diagonaler från hörnen in till väntande skottvilliga backar.

Andra trycker vi på bättre och följer upp med backarna eftersom vi jagar kvittering, och den kommer på ett mönsteranfall. Inspel från Danni, skarv Elin och öppet mål för Tilde. 1-1- Det hade tjejerna gjort rätt för anser jag. Vi fortsätter att trycka på och skapar många bra lägen, en ribbträff samt ett stolpskott. Mitt i pressen får vi ett bra frislagsläge och Ida lägger dit bollen, och klipper till direkt. Ingen tvekan. 2-1. Jag försöker lugna tjejerna lite och vill få ett mer defensivt spel sista 3 men tjejerna är som i trans, fram fram, mer mål. Haha inget fel med det, bra inställning. Tyvärr kommer kvitteringen på en kontring 30 sek kvar. Som helhet gör vi en mycket bra match där vi lyckas hålla ihop och skapa mycket framåt. Fanny tillbaka i målet och gör en kanonmatch, bäst på plan om jag får säga det.

Huddinge väntar kl. 18,30 och då ska vi igen visa hårt Björklinge virke.

// Ledarna genom Per